House of House voor het goeie doel

Ook Maldegem kent een bloeiende housescene en daar kan het concept House of House verantwoordelijk voor gesteld worden. Voor hun volgende Antique-Air-editie op 12 september kan je terecht in een oude houtzagerij voor tal van nationale en internationale toppers. En wanneer een deel van de opbrengst nog eens naar het Kom Op Tegen Kanker-fonds gaat, dan kunnen wij van Fuzz Magazine dit project enkel maar steunen!

2015 wordt wellicht hét jaar van de Open Air events, zo ook voor House of House. Na heel wat succesvolle edities verlegt de organisatie zijn grenzen nu naar de buitenlucht. Een verlaten houtzagerij, ondergedompeld in een ware graffitigolf, vormt het decor waar de Nederlandse headliner Luuk van Dijk zijn publiek zal proberen in te pakken. De Amsterdamse producer zal met zijn Body EP onder de arm, die komende week uitkomt op Roush, jullie ganse lichaam aan het werk zetten om wat danspasjes te placeren.

In zijn zog neemt onze noorderbuur ook zijn landgenoten Yade en Overtracked mee naar ons land. Maar House of House beperkt zich niet tot Nederlands geweld. Ook de Duitser Djoko zakt af naar Maldegem om het publiek te betoveren met zijn beste platen. 

Daarnaast kunnen enkele landgenoten uiteraard niet ontbreken. DJ Licious is een naam die nog weinig omschrijving nodig heeft. Een garantie op een zomerse houseset. Dit geldt ook voor Neon, die eerder dit jaar al een Fuzz Five verzorgde, is een gevestigde waarde die al jaren meedraait aan de top van de muziekwereld.

Verder vinden we ook nog Heckman, bezieler en drijvende kracht achter het Diep-concept, terug op de line-up met nog een hele resem Belgische dj's als Michael Amani, Alex Willson, Lunoize, Lenny Warn, Jayveeda, Emviedo, Jackitoff en Wesz

De die-hard feestvierders die om middernacht nog niet uitgefeest zijn, kunnen nadien ook nog terecht voor de afterparty in KLuB LuXXX, eveneens in Maldegem. Daar zullen Major Maeyer, Heckman, Whistler, Lunoize en Alex Willson de nodige beats verzorgen. Maar de line-up is niet het enige om van te watertanden.

Net als de Open Air wonnen ook de food trucks en de drang naar kwalitatief hoogstaand eten op events aan belang. Hier kon House of House natuurlijk ook niet achterblijven. Zo kan je er terecht voor top notch hamburgers, slaatjes, pasta's, vegetarische maaltijden en er is zelfs een heus ijsjeskraam. 

Maar het punt waar House of House vooral het onderscheid maakt met menig ander event, is wat er gebeurt met de winst. Er werd namelijk geopteerd om een deel van de winst te schenken aan het Kom Op Tegen Kanker-fonds. Feesten op goeie house en tegelijk het goede doel steunen? Wij zijn fan!

Tickets zijn nog steeds online verkrijgbaar aan €12,50 per stuk.

 

Ticket sales are going strong! For your own safety and comfort, we have a limited capacity. Don’t wait too long to get your tickets, HOH’ers! SOLD OUT = SOLD OUT...■■□ Regular Tickets: http://bit.ly/1M9xkxl
Posted by House of House on zondag 30 augustus 2015

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel