Techno en liefdadigheid met Ida Engberg in Ikon

De technoscene is er altijd geweest om de zwakkeren in onze samenleving te steunen, dat wordt vandaag nogmaals bewezen door Ida Engberg en Labyrinth Productions. Na een emotionele oproep op de Facebook-pagina van de Zweedse dj kwam het concept Techno For Humanity tot stand. 

Op donderdag 17 september zullen enkele van de grootste artiesten uit de technowereld hun opwachting maken in het gloednieuwe Ikon te Antwerpen om een goed doel te steunen. Adam Beyer, Mathias Tanzmann, Guti, Ida Engberg zelf en nog heel wat andere kleppers van formaat zullen geld inzamelen om de lopende vluchtelingencrisis aan te pakken. De opbrengst zal gedoneerd worden aan Artsen Zonder Grenzen, Migrant Offshore Aid Station, The International Rescue Committee en The UN Refugee Agency. 

Heel wat toonaangevende mediakanalen binnen de muziekwereld steunen het initiatief. Resident Advisor, Rebel Butterfly, Pulse Radio, Be-at.tv en Wunderground zullen van de partij zijn om ook hun steentje bij te dragen. Ook bij Fuzz steunen we dit concept alvast uit de grond van ons hart!  

 

After an emotional post from Ida Engberg on Facebook, Antwerp newest event promoter IKON did not hesitate. A dozen of...
Posted by Techno For Humanity on zondag 6 september 2015