Nicolas Jaar en Tale Of Us releasen op R&S

Het legendarische Gentse platenlabel R&S heeft weer twee nieuwe namen toegevoegd aan zijn reeds indrukwekkende lijst van artiesten. Niemand minder dan de Chileense half-god Nicolas Jaar - die we onlangs nog in Gent aan het werk zagen - en de Italianen van Tale Of Us maken voor het eerst hun opwachting bij Renaat en Sabine. Beide artiesten hebben hun eigen eigen label, respectievelijk Other People en Life And Death, maar konden toch overtuigd worden om andere oorden op te zoeken. 

Nicolas Jaar levert opnieuw een eclectisch meesterwerk af dat de luisteraar meeneemt doorheen de oneindige creativiteit van de Chileen. Fight is het vierde deel uit Jaars Nymphs project, een uitlaatklep voor zijn meer naar Ambient leunende werk. Tale Of Us levert dan weer een EP af die zijn effect op de dansvloer niet zal missen. Er circuleren al heel wat opnames van North Star, maar jammer genoeg is er van Silent Space nog geen preview beschikbaar. 

R&S is al enkele jaren helemaal terug in ‘the game’ en viert dat op 11 en 12 december in de nieuwe Ampere Club te Antwerpen. De line-up is nog geheim maar wij zijn er alvast van overtuigd dat er enkel top artiesten te zien zullen zijn. Wie weet komen Nicolas Jaar of Tale Of Us wel eens op bezoek in Antwerpen?

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel