Nieuwe club Trouw heet “De School”

Sinds de sloop van Club Trouw, de Amsterdamse tempel voor elektronische muziek, was het wachten op nieuws over de opvolger. Trouw was immers, zoals Club 11 daarvoor, opgevat als tijdelijk concept. Het was dus wachten op een nieuwe tijdelijke club van bezieler Olaf Boswijk en de zijnen. 

Club Trouw sloot de deuren op 4 januari 2015 en sindsdien gonsde het van de geruchten over een mogelijke opvolger in een oude middelbare school. Die komt er nu in Amsterdam-West vlak bij het Erasmuspark, en zal toepasselijk De School heten. De geruchten bleken dus te kloppen! In het gebouw zullen ook ateliers en andere horeca gevestigd worden, zoals ook met het vroegere Trouw het geval was.

Als alle vergunningen in orde zijn kan je de opening van de nieuwe club in je agenda zetten, naar verwachting is dit op 1 december. De club zal daarna 5 jaar geopend blijven, om dan weer onherroepelijk te sluiten… Of De School Club Trouw zal kunnen doen vergeten valt nog te bezien, maar gezien het succes van deze laatste twijfelen we er geen seconde aan!

Olaf zelf blijft nog steeds bij de club betrokken, zij het eerder in een ondersteunende functie. Andere medewerkers van Trouw nemen de dagdagelijkse leiding van de nieuwe club op zich.  

Hieronder kan je nogmaals met weemoed terugdenken aan de Closing van Club Trouw.

This Is Goodbye - Trouw Closing Movie from Trouw Amsterdam on Vimeo.

 

"Lieve, lieve mensen"After almost six years, it is time to end this wonderful journey.Our final words can never do...
Posted by TrouwAmsterdam on zondag 4 januari 2015

Ontdek meer...Telex