Radar Records laat nieuw Belgisch talent los op de wereld

Dat België veel drum ‘n’ bass-talent onderdak biedt, dat wist u al. Maar wist u al dat binnenkort een paar jonge artiesten beginnen aan hun weg naar de top? Murdock heeft al altijd een neus gehad voor nieuwe sterren en met zijn eigen Radar Records geeft hij deze ook een thuis. Zo voegde hij onlangs Andromedik, Diego Torres en Larigold toe aan zijn rangen. De drie Belgische heren zullen binnenkort nieuw werk releasen op het label.

Hypoxia, Netsky, Murdock, allemaal zijn het mannen die gerespecteerd worden in de drum ‘n’ bassscene en die op handen gedragen worden door het publiek. Uiteraard zetten deze heren dan ook aan tot jonge mensen die maar al te graag in hun voetsporen willen treden. Murdock anticipeerde hier goed op en richtte in 2010 zijn label Radar Records op. Een thuis voor zijn eigen muziek maar ook voor onder andere James Marvel en Doctrine.

Sinds kort zijn er drie nieuwe artiesten aan het lijstje toegevoegt. Drie Belgen met alledrie dezelfde droom: groot worden en kwaliteitsvolle muziek producen. Ze hebben ook gemeen dat ze in de nabije toekomst nieuwe muziek in de wereld zullen sturen via het label.

De eerste is Andromedik. Hij zal tijdens de eindejaarsperiode een EP tevoorschijn toveren met muziek die je zal laten denken aan een Maduk op een goede dag.

Verder presenteren ze ook Diego Torres en Larigold, twee jonge Bruggelingen. Ze zullen zelfs twee EP’s uitbrengen, iets om naar uit te kijken! 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel