Nina Kraviz maakt nummer tijdens vertraging vlucht

Nina Kraviz was onderweg van Nederland naar Frankrijk maar bleek een urenlange vertraging te hebben. En wat doe je als je vlucht uren vertraging heeft en je vastzit op de luchthaven? Nina, die producet gewoon even lekker een nieuw nummer.

Haar label, трип,  bestaat nog geen jaar maar bracht al zeer invloedrijke platen uit. Denk daarbij zeker aan Bjarki - I Wanna Go Bang. Dat het hard gaat voor ons Nina, is meer dan duidelijk. TRP004 staat in de startblokken en ook TRP005 komt dit jaar in de rekken te liggen.

I Believe I Can Fly is een nummer in typische Nina Kraviz stijl. Wat vocals onder een duistere maar harde beat en een topplaat is weer geboren. We waarschuwen je nu al: deze ga je veel voorbij horen komen. 

TRP004: Ivan, Come On! Unlock The Box! komt op vrijdag 13 november uit. Onder andere Barcode Population en het 17-jarige wonderkid Vladimir Dubyshkin zetten hun handen onder een nummer. Hieronder vind je Ninas bijdrage alvast. Het vervolg, TRP005, komt er in december aan met releases van Bjarki en Fred P

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel