Producer wijzigt naam door aanslagen Parijs

De wereld werd met verstomming geslagen toen deze wakker werd op zaterdag 14 november. Verschillende aanslagen in Parijs zaaiden vernieling, ongeloof en verdriet in de Franse hoofdstad. Terwijl de mensheid zijn wonden likt, klinkt overal de roep naar verdraagzaamheid, solidariteit en vrede. Een boodschap die de producer Kill Paris ook niet is ontgaan. In het licht van de recente gebeurtenissen besloot hij dan ook zijn naam te veranderen in Chill Harris.

Kill Paris vond zijn naam op zestienjarige leeftijd nadat hij Romeo & Julia las. Hij vindt zelf dat zijn glitch-hop staat voor de positieve dingen in het leven, vertelt hij in een emotionele Facebook-post. En hoewel zijn naam uiteraard niets te maken heeft met de aanslagen, vindt hij dat het niet meer gepast is om door het leven te gaan als Kill Paris.

Van nu af aan zal hij op affiches verschijnen als Chill Harris. Nuchter geeft hij ook aan in zijn post dat zijn naamverandering uiteraard niks is tegenover de malaise waarin het Franse volk momenteel verkeert. 

By it’s definition a name is just a word or set of words by which a person, animal, place, or thing is known, addressed,...
Posted by Kill Paris on Saturday, 14 November 2015

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel