Christian Löffler remixt alweer op magische wijze

De Duitse producer Christian Löffler, die naar eigen zeggen altijd euforie en melancholie in zijn producties verwerkt, heeft een nieuwe remix klaar. Fall van Villette werd op magische wijze door de blender gehaald en het resultaat wordt binnenkort uitgebracht op Injazera Records. Bovendien kan je hem op zaterdag 28 november aan het werk zien in Antwerpen tijdens EDGE!

Met releases als Beirut en York wist Christian Löffler muzikaal al een duidelijke stempel op zijn oeuvre te drukken. Nu was het nummer Fall van Villette aan de beurt om zijn typerende sounds op los te laten. Het resultaat verschijnt op 27 november nieuwe EP van de uit Istanbul afkomstige - maar ondertussen in Londen gevestigde - artieste Villette. Naast Christian Löffler zijn remix bevat de EP drie originele tracks en ook nog remixen van Ambassadeurs en Sieren.

Zoals eerder vermeld kan je Christian Löffler binnenkort ook in ons land aan het werk zien! Het evenementenconcept EDGE wist hem naar Piaf in Antwerpen te lokken, waar hij samen met Einmusik zal aantreden op zaterdag 28 november. Dat het een muzikaal hoogstaande avond wordt, staat nu al buiten kijf! Verder zullen ook BP en Eran Aviner van de partij zijn. Wil je er ook bij zijn? Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via Tibbaa! 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel