Hunter/Game brengt album op Kompakt

Het gaat hard voor de Italianen van Hunter/Game. De laatste jaren brachten ze de ene na de andere straffe release uit op toonaangevende labels als Innervisions, Diynamic, Get Physical, Defected en Kompakt. Op dit laatste label is nu ook de release gepland van hun debuutalbum Adaptation dat zal uitkomen in februari 2016.

Al geruime tijd worden Emmanuele Nicosia en Martino Bertola, samen Hunter/Game, op handen gedragen binnen de house- en technowereld. Tal van uitstekend geproducete EP's werden aan de lopende band geleverd en tussendoor vonden ze ook nog eens de tijd om hun eigen label Just This op poten te zetten.

Nu zit ook hun debuutalbum op Kompakt in de pijplijn. Zelf geven ze mee dat het album voornamelijk werd geproduceerd toen ze zich een zomer lang terugtrokken in afgelegen chalet nabij een gesloten skistation in de Italiaanse Dolomieten. Nachtelijke wandelingen doorheen de bergketen en de bijhorende natuurinvloeden vormden een bijna onuitputtelijke inspiratiebron voor hun producties.

Het album zal op 5 februari in de rekken liggen en zal tien nummers tellen. Het nummer Hexagon, dat al te vinden was op de Speicher 83-release zal net als de tracks van de Adaptation / The Path EP, ofwel Speicher 87 op Kompakt, ook te vinden zijn op het album. 

Tracklist 
A1 Intro (Walking Unobserved) 
A2 Declino 
A3 The Path 
B1 Adaptation 
B2 Hexagon 
C1 Origins 
C2 Radius 
D1 Silver 
D2 Ashes 
D3 Hide 

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel