Debuutalbum Nina Kraviz krijgt tweede leven

In 2012 bracht de Russische Nina Kraviz haar titelloze debuutalbum uit op Rekids en sindsdien werkt ze naarstig verder aan haar wereldverovering. Nu zal het debuut een tweede leven krijgen met een vinyl heruitgave. Er zal ook een aparte 7"-vinyl bijgevoegd worden die twee Juke remixen van DJ Slugo bevat.

Na de release van het album, waarvan vooral de single Ghetto Kraviz werd grijsgedraaid, ging Nina haar carrière enkel maar crescendo. Ze reisde de ganse wereld rond en was overal een graag geziene gast met haar aanstekelijke dansmoves en stevige dj-sets. Zo palmde ze in oktober het podium in tijdens de recentste editie van Kozzmozz.

Verder richtte ze ook haar eigen label Trip op, met afgelopen zomer nog de technohit I Wanna Go Bang van Bjarki als toprelease. Ook mocht ze heel wat mixcompilaties verzorgen, zoals een opname voor het gerenommeerde DJ-Kicks begin dit jaar.

Nu zal zal haar debuutalbum opnieuw worden uitgebracht op het label Rekids, waarop ook het oorspronkelijke album werd gereleaset. Het album zal geperst worden op 2 maxivinyls en je krijgt er bovendien een bonus 7" bij die twee remixen van DJ Slugo bevat. Hij haalde Ghetto Kraviz twee keer door zijn muzikale blender.

Tracklist 
01. Walking In The Night feat. Hard Ton 
02. Aus feat. King Aus On The Mic 
03. Ghetto Kraviz 
04. Taxi Talk 
05. False Attraction 
06. Working 
07. Choices 
08. Love Or Go 
09. Best Friend 
10. 4 Ben 
11. Turn On The Radio 
12. Petr 
13. The Needle 
14. Fire 
15. Ghetto Kraviz (DJ Slugo Juke Remix) 
16. Ghetto Kraviz (DJ Slugo Juke Remix 2) 

Foto: © Posermag.com x Alvatoz

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel