Boys Noize opnieuw naar Dour Festival

Dour is er echt wel vroeg bij dit jaar. Vorige week waren we al in de zevende hemel met de bekendmaking van het fantastische Sigur Rós en nu komt het festival ook met zijn eerste elektronische naam op de proppen. Boys, Boys, Noize!

Het Berlijnse wonderkind - hij is al lang geen ‘kid’ meer - breidt dus een vervolg aan zijn 10 Years of Boys Noize Records tour en doet uiteraard ook België aan deze zomer. Alexander Ridha is een graag geziene gast op Dour Festival. Hij draaide er al setjes in 2008 en 2011 en twee edities geleden toverde hij The Last Arena nog om tot een massale rave via een visueel spektakel.

In 2016 zal Boys Noize met een liveset ten tonele verschijnen. Iedereen klaar voor een reuzendoodshoofd met lichtgevende ogen?

Ook het legendarische Pixies en de hiphop -en dubformaties van Ho99o9 en Stand High Patrol blinken nieuw op het programma van Dour 2016. Kaartjes zijn al verkrijgbaar via de ticketshop van Dour en in tegenstelling tot Rock Werchter en Extrema Outdoor Belgium zijn deze (nog) niet duurder geworden.

4 NEW NAMES! PIXIES, Boys Noize, Stand High Patrol & Ho99o9 rejoignent Sigur Rós à l’affiche du Dour Festival 2016 ! /...
Posted by Dour Festival on dinsdag 1 december 2015

Line-up Dour 2016:

  • Boys Noize (live)
  • Ho99o9
  • Pixies
  • Sigur Rós
  • Stand High Patrol