Flapjackers' wegen scheiden na 5 jaar

Minder nieuws in het Belgische houselandschap. Flapjackers, een project dat in 2011 is begonnen, heeft een belangrijke beslissing genomen. Zo komt er een einde aan het duo en gaat Roel De Prins alleen verder. 

Robbe Boons, de wederhelft, zal niet meer te zien zijn aan de zijde van zijn goede vriend Roel. Het was dan ook geen gemakkelijk keuze om te maken, maar degene die het duo nauw volgen, hadden misschien al een licht vermoeden omdat Robbe iets minder op de recente gigs te zien was.

Robbe zal zich nog wel op de achtergrond bezighouden met de creatieve kant van zowel het project als het label, Forest Walker Records. Eerder dit jaar hadden we nog een uitgebreid interview met de heren dat u hier kan herlezen.

Wat deze heren hebben verwezenlijkt, is trouwens zeker handgeklap waard. Buiten dat de twee antwerpenaren garant staan voor energieke deep jacking housesets besloten ze ook nog eens, in samenwerking met enkele vrienden, Forest Walker Records op te starten.

Een residentie bij Café d'Anvers, een eigen festival Dystopia op poten zetten, eigen concept HMEWRK in Club Vaag, gigs over het hele binnenland, Toffler in Rotterdam en ohja voor we het vergeten, TomorrowWorld en Tomorrowland...

Het is zo'n waslijstje dat maar niet wilde drogen, want elke periode bleven ze verrassen. We zijn er rotsvast van overtuigd dat Roel dit klusje ook wel alleen geklaard krijgt, of niet?! Onze succeswensen hebben ze! 

Dear fans and readers,It is with a heavy heart that we announce the following:Starting 2016, Robbe will no longer be...
Posted by Flapjackers on dinsdag 1 december 2015