Ten Walls keert terug met nieuwe single

Nog geen half jaar geleden werd hij zowat verstoten door de volledige muziekindustrie, het was een drastische wending in de nog prille carrière van Marijus Adomaitis of beter bekend als Ten Walls. Zijn homofobe uitspraken zorgden ervoor dat bookers over heel de wereld hem van de affiche schrapten en zijn inbox overladen werd door haatmailtjes. De producer uit Litouwen koos ervoor om zich een tijdje te bezinnen en in stilte aan nieuwe muziek te werken. 

Na dat al een tijdje heel wat geruchten de ronde gingen, volgde vandaag dan ook de officiële comeback van Ten Walls. Zijn nieuwe single is een samenwerking met zanger Alex Radford, een transgender. Om zijn fans duidelijk te maken dat hij oprecht spijt heeft van zijn uitspraken, werkte de producer samen met LGL, een organisatie in Litouwen die opkomt voor de rechten van homo's, lesbiennes en transseksuelen.

Het nummer zelf is heel wat meer poppy dan zijn werk uit het verleden. Ten Walls koos er duidelijk voor om zijn carrière over een andere boeg te gooien en zich op een nieuw doelpubliek te richten. Of zijn excuses oprecht zijn en er wel degelijk iets veranderd is in het hoofd van Marijus Adomaitis mag u zelf over oordelen. De nieuwe single Shining kon ons tot nu toe muzikaal toch nog niet bekoren. Luister zelf maar. 

Finally. More than happy to share with you the new song - “Shining” (Ten Walls feat. Alex Radford). Behind the walls...
Posted by Ten Walls on woensdag 2 december 2015

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags