Chet Faker en Marcus Marr testen relaties met nieuwe clip

Ieders favoriete hipster Chet Faker heeft een EP opgenomen met Marcus Marr. Onlangs liet hij al de eerste single op ons los en ondertussen is Work uitgekomen. Natuurlijk komt daar dan een leuke video bij kijken. De video hoort bij de single Trouble With Us en vertelt een verhaal van liefde en relaties.

De veelbelovende samenwerking Work van electrowonder Marcus Marr en Australische ster Chet Faker is sinds 4 december verkrijgbaar in een iTunes-winkel in uw buurt. Op het vierdelige wonder vinden we een kwartet aan fijngetunede electrosongs met genoeg swing om zelfs een swingband jaloers te maken. Chets fantastische vocals hebben daar uiteraard iets mee te maken.

De eerste single Trouble With Us heeft nu ook een eigen videoclip, en wat voor één! De video's die de nummers van Chet Faker vergezellen zijn over het algemeen van een bepaald niveau, zoals de clip voor Gold. Maar bij deze nieuwste zijn ze er zeker in geslaagd alweer een torenhoog niveau te halen.

De clip volgt de relaties van enkele koppels die allemaal hetzelfde patroon volgen. Zowel het nummer als de clip snijden zo thema’s zoals relaties en liefde aan. 

Ook een ander nummer van de Work EP, meer bepaald Birthday Card, is al een tijdje online te vinden. Hieronder kan je de track beluisteren!

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel