Pendulum komt terug in volle glorie

Eindelijk is het terug zo ver. Na jaren wachten hebben de Pendulum-fans weer iets om naar uit te kijken. Rob Swire en de zijnen zullen opnieuw het beste geven van zichzelf op Ultra Music Festival in Miami. Volgend jaar in maart staan ze opnieuw op het podium, dat heeft de band laten weten op  het officiële Twitter-account. Wij kunnen alvast niet wachten, en hopen stiekem op wat nieuw werk!

Drum ‘n’ bass was nooit meer hetzelfde na Pendulum. Ze bouwden verder op het succes van Prodigy en toonden hoe het moest voor vele live acts zoals Netsky en Chase & Status. Dit was mede dankzij Rob Swire, de frontman en zanger van de groep. Hij was het die vijf jaar terug de stekker uit de band trok en verder ging met Knife Party

De geruchtenmolen omtrent een reünie draaide al op volle toeren, nadat Dj Hornet (het bandlid die de Pendulum dj-sets voor zijn rekening nam) nog eens de handen in elkaar sloeg met zijn oude kompanen van Knife Party op V Festival. Dat gefluister kan nu ophouden na een officieel statement op Facebook en Twitter!

Er is naast de verschijning op Ultra Music Festival vrij weinig bekend over de reünie. Maar als we de nieuwe coverfoto mogen geloven van de groep komt er binnenkort nog meer nieuws! 

Geplaatst door Pendulum op woensdag 16 december 2015

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel