Rustie kapt er even mee

Het gaat niet goed met de Britse producer Rustie. Hij bracht nog maar in november dit jaar zijn derde album Evenifyoudontbelieve uit op het gerenommeerde Warp Records maar kondigde nu in een statement aan dat hij wegens een verslaving en mentale problemen alle toekomstige optredens heeft afgezegd.

Na enkele releases in 2007 en 2008 volgde de grote doorbraak Rustie, in het dagelijkse leven de 32-jarige Russell Whyte, in 2010. Toen bracht hij zijn bejubelde debuutalbum Glass Swords uit. De producer leek met zijn nieuwste album Evenifyoudontbelieve nu klaar voor een nieuw hoofdstuk. Maar die plannen verdwijnen voorlopig weer in de koelkast.

Hij gaf aan dat hij wegens mentale problemen en een verslaving alle shows in de nabije toekomst heeft afgezegd. Verder meldde hij dat hij ook inactief zal zijn op sociale media en niet zal antwoorden op berichten van zijn fans. Alle posts op zijn sociale media zullen afkomstig zijn van zijn management. 

Due to addiction & mental health problems, all gigs in the near future are cancelled. Very very sorry & hope to see u...
Geplaatst door Rustie op maandag 21 december 2015

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel