Frankey & Sandrino geven remix weg

Na Nicole Moudaber geven nu ook de heren van Frankey & Sandrino gratis muziek weg tijdens deze eindejaarsperiode. Vorig jaar maakten ze reeds een remix van Chopstick & Johnjon hun nummer Dreading The Light. Om de één of andere reden kreeg het nummer geen officiële release mee, waarna ze besloten het online gratis weg te schenken.

2015 was hét jaar van Frankey & Sandrino. Als relatief nobele onbekenden scoorden de Duitsers een release op het grote Innervisions en gedurende de zomer groeide hun track Acamar uit tot een waar anthem in Ibiza. Ook de rest van de wereld bleef niet achter en Acamar werd een van de meest gedraaide, geShazamde en gedownloade housetracks van het jaar.

In de nasleep van hun nieuwe EP op Drumpoet Community, waarvan de track Ways Of The Sun al in première werd gelost via XLR8R - luister onderaan dit artikel -, gooiden ze nu hun remix van Chopstick & Johnjon op het net! Gratis download inbegrepen.

Hieronder kan je ook het nummer Ways Of The Sun, waaraan Ia Öberg meewerkte, beluisteren via XLR8R. De release van het nummer is samen met de track Fornax zowel digitaal als op vinyl beschikbaar. .

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel