3MBR remixt Justin Timberlake

Wim Peeters staat in het nachtleven beter bekend als 3MBR. Een producer uit het Antwerpse die reeds een aardig lijstje aan remixen en eigen producties op zijn palmares heeft staan. Hij pakt nu uit met een downtempo deep house-plaatje dat de temperatuur in je woonkamer de hoogte injaagt. Een remix van Suit & Tie van niemand minder dan Justin Timberlake. Laat dit een aanloop zijn naar de warmere maanden waarin je van een zonsondergang geniet aan het strand. 

3MBR stopte enkele jaren geleden als dj zodat dat hij zich volledig kon focussen op het producen van eigen muziek en het remixen van anderen. Deze switch bleek een erg goed idee. Zijn producties werden opgepikt door bekende muziekkanalen zoals High On Music, Selected, The Falling Apple, Certified Jackin en Sensual Musique.

Producen, ik steek er mijn hart en ziel in. Opgepikt worden door zulke muziekkanalen is dan ook een enorm hoogtepunt voor 3MBR.

- 3MBR-

Je kan 3MBR volgen op twee SoundCloud-accounts, ééntje voor eigen producties en ééntje voor de remixen. Dat heeft mede te maken met de problemen rond copyrights waarmee al velen te maken kregen. Nieuw materiaal is op komst, zo liet hij weten in een recente Facebook-post. Wij kijken alvast uit naar een verse lading zomerbeats die ons een stapje dichter brengt bij de zomer.

De afgelopen dagen plaatste hij trouwens nog enkele nieuwe herwerkingen op zijn SoundCloud-pagina online, die je hieronder kan aantreffen.