TSOB plant reeks nieuwe feesten

TSOB, beter bekend als The Sound Of Belgium, plant het komende jaar Club Editions. Dat zijn vier feesten op vier verschillende locaties mét de originele residents -en wat notoire gasten.

The Sound Of Belgium is één van de populairste muziekdocumentaires ooit in ons land gemaakt. In de documentaire wordt onderzocht hoe een klein land in het midden van Europa een uniek geluid ontwikkelde en zich muzikaal op de wereldkaart plaatste. Het schetst een muzikaal beeld van de New Beat-revolutie in België aan de hand van archiefbeelden, clips, hits en interviews. Van de vooroorlogse kermissen, over de dansnamiddagen met Decap-orgel in de jaren ’40, tot de grote discotheken in de jaren ’80.

TSOB geeft een mooie weerspiegeling van hoe het allemaal is begonnen. Je moet de fundamenten toch kennen, niet? 

-Stanny Franssen

Tegenwoordig gaan hun feesten vooral door in Club La Vilaine, Brussel, maar ze worden ook vaak als gast gevraagd op grotere events zoals Bruxelles les Bains, Klankfest, BOZAR en zelfs in de Fuse. In februari gaat hun eerste clubtour van start. Balmoral in Gentbrugge staat als eerste op de kalender, daarna volgt Forty Five in Hasselt, La Rocca in Lier en Bocca in Destelbergen. 

Op de affiche staan zoals beloofd heel wat oudgedienden. 

TSOB Club Edition Tour Dates:

06.02 : Balmoral in Gentbrugge met Philippe Traikos, Fred Nasen, Henk Vandepapeliere en Quincy

12.03 : FortyFive in Hasselt met Hardfloor (live), Stanny Franssen aka G-Force, Franky Jones en Goldfox

02.04 : La Rocca in Lier met Marco De La Rocca, Eric B, Steve Cop en Quincy

16.04 : Bocca in Destelbergen met Olivier Pieters, Phi Phi, Eric B, Phill Watts, Mario en Mike Thompson

 

Yes we have tickets!Limited presale tickets available for the official The Sound Of Belgium Club Tour:06.02 : Balmoral...
Geplaatst door The Sound of Belgium op woensdag 30 december 2015