Fuzz Exclusief: Modek - The Christmas Pound Mixtape

Er is wellicht geen enkele artiest die zo vaak op Fuzz verscheen in ons vijfjarig bestaan als Modek. De topproducer Willem Claesen, die in zowat alle genres uit de voeten kan, focuste zich afgelopen jaar wat minder op Modek en stak veel tijd in nevenprojecten als Way Back. Maar met het eindejaar in zicht, kwam er weer schot in de zaak met een nieuwe track Velour en deze gloednieuwe Christmas Pound Mixtape. Die mogen we nu op de valreep als Fuzz Exclusief aanbieden!

In 2015 bleef het aanvankelijk wat stilletjes rond Modek. De producer die anders om de twee maand met een nieuwe EP kwam aandraven, legde in eerste instantie wat meer de nadruk op zijn houseproject Way Back, resulterend in een release op Fake Blood zijn Blood Music en de Fulgencio EP op Taub Recordings

In de zomerperiode kwam de Modek-molen toch weer op gang. Eerst volgde er nog een grote Off The Shelf-bundel met allemaal gratis, onuitgebrachte tracks. Met remixen voor Stan Lee Cole en aUtOdiDakT & Your Ol' Lady kwam hij ook op de proppen met nieuw werk. Tot slot volgde dan nog de release van een nieuwe track Velour, samen met Bart B More op Spinnin' Records.

Met de eindejaarsperiode in zicht, besloot Willem ook nog eens een mixtape op te nemen. Met Fuzz Magazine krijgen we de eer zijn Christmas Pound Mixtape als exclusieve mixtape aan te bieden. De tracklist kan je onderaan dit artikel terugvinden.

Tracklist:

1. SYV - Knockin’
2. Zia - Recall
3. Pretty Criminals - Are You
4. Illusionize - Your Name
5. Charlotte de Witte - Lonesome
6. Boris Dlugosch - Keep Pushin (Oliver Dollar Dub Mix)
7. Landis LaPace - The Heat (VIP Mix)
8. Bart B More & Modek - Velour
9. Sugur Shane - Boy Girl Fling (Cvnt Traxxx Remix)
10. Modek - Make That Sweat
11. Flosstradamus - Rollup (Baauer Remix / Aylen Edit)
12. Taskforce - Police Brace For Violence (BNR Edit)
13. Eats Everything, Tiga & Audion - Dancing (Again!)
14. Zombie Nation - Something Else
15. Hugo Massien - Kontrol
16. Bodhi - Howler
17. Markee Ledge - Carnival
18. Autodidakt & Your Ol’ Lady - Flipper (Modek Remix)
19. Stan Lee Cole - Walk Alone (Modek Remix)
20. Shit Japens - Axeman
21. Roisin Murphy - Unputdownable (Tom Demac Remix)

Foto: © Sober

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel