Rampage 2016 met een line-up om U tegen te zeggen

Maakt Rampage, the biggest drum 'n' bass and dubstep party in the world, zijn naam wederom waar? Wanneer je internationale legendes als Sub Focus, Caspa & Rusko, Camo & Krooked, Full Cycle en The Upbeats allemaal op één avond loslaat in het Sportpaleis in Antwerpen, dan schieten woorden tekort. Van Nieuw-Zeeland tot in Engeland, van Amerika tot in Oostenrijk. Van heinde en verre zakken de hoofdrolspelers in de drum 'n' bass- en dubstepwereld af naar ons kleine België. We mogen op geologisch vlak misschien wel een klein landje zijn, maar in de elektronische muziekwereld staat onze stempel al lang steevast gedrukt. 

#RAMPAGE2016 Trailer

#RAMPAGE2016 - The trailer.The Rampage army is on the rise, and troops are marching on Antwerp for the next big one. The biggest one yet! We are getting ready to welcome you to a night of epic proportions, surpassing anything we’ve done and anything you’ve seen. Rampage soldiers, salute!25.000 people confirmed and the 2015 edition sold out in advance. The time is now. Don't sleep ;-)All info: smarturl.it/Rampage2016Tickets: smarturl.it/Rampage2016Tickets♫ Murdock&Doctrine: Rampage Anthem 2016
Geplaatst door RAMPAGE op maandag 4 januari 2016

We somden reeds de grootste internationale artiesten op, voeg daar nog wat Belgisch talent aan toe en je krijgt een line-up van Rampage zoals we ze kennen: uitgebreid, doordacht, van de bovenste plank en voor ieder wat wils. Aangezien een drum 'n' bass-feest in België zonder Murdock op de affiche een duistere illusie is zal het je niet verbazen dat hij er in maart ook bij zal zijn, en maar goed ook.

Hij zal de decks delen met Doctrine, Bredren, James Marvel, Hypoxia, Nexus & Tight en DJ Baz. Die laatste is de Belgische wederhelft van de Brit, Simplistix. Samen vormen ze Baz & Simplistix en speelden ze dit jaar voor een goedgevulde Red Bull Elektropedia-stage op Dour

Je hoeft geen skanker te zijn om de headliners van deze editie te kennen. Zo stellen we de vier grootste kleppers even kort voor aan de hand van een iconisch nummer. Nostalgie troef!

Sub Focus

Camo & Krooked

Caspa & Rusko

Full Cycle (Roni Size & DJ Krust)

Naast deze toppers vervolledigen volgende namen de internationale line-up: The Upbeats, 12th Planet, Megaladon, Majistrate, Hybrid Minds, Nu Elementz, LSB, Bukez Finezt, Coffi, Upgrade, NCT, T & Sugah, Shiverz en Void.

Wil je een voorproevertje van al deze artiesten? Check dan het YouTube-kanaal van Rampage waar ze zichzelf voorstellen aan de hand van een korte mixtape. Ook zal je snel moeten zijn om een ticket te bemachtigen aangezien de helft al verkocht is. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Rampage.