YellowStraps en Halibab Matador geven gratis werk vrij

Om het nieuwe jaar met een mooie noot in te zetten, besloten de heren van YellowStraps een cadeautje vrij te geven. Samen met François Dubois namen ze hun Have Yourself A Merry Little Christmas-video op, waarvan ze nu de geluidsopname gratis vrijgaven. Ook Halibab Matador, beatmaker bij YellowStraps, stelde zijn track City Lights beschikbaar als gratis download.

In 2014 werden de heren van YellowStraps getipt als Most Promising Artist, een status die ze het afgelopen jaar wel wisten waar te maken, resulterend in een plekje als Artist in Resident in de AB. Ze legden dan ook een mooi parcours af. Het nummer Landscapes, samen opgenomen met Moodprint vormde de grote doorbraak, waarna nog de Whirlwind Romance EP volgde en onlangs nog het album Mellow samen met Le Motel.

In de kerstperiode besloten ze met pianist Maxime Haentjens een track met bijhorende clip op te nemen, Have Yourself A Merry Little Christmas, die je nu gratis kan downloaden via hun SoundCloud-pagina.

Ook Halibab Matador, lid van het collectief YellowStraps, gaf een gratis track vrij. Zijn track City Lights, waarin hij vocals van ene Drake verwerkt, is eveneens gratis te downloaden via zijn SoundCloud-pagina.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel