TNTS verschijnt tussen internationale kleppers

Binnenkort brengt het platform Global Underground naar aanleiding van zijn 20-jarig bestaan een gloednieuwe mixcompilatie uit. Daarop zijn onder meer platen van Maceo Plex, Hot Since 82, Dusky en tal van andere internationale grootheden te vinden. Op zich geen opzienbarend nieuws, ware het niet dat de Antwerpse producer TNTS ook een plekje krijgt tussen deze kleppers met zijn track Paid In Blood.

Scuba, andhim, Roman Flügel, Luciano, Carl Craig, Bicep, Maceo Plex, Hunter/Game, Deetron en Michael Meyer. Allerminst onaardig lijstje om als Belgische producer tussen te staan! In een vorig muzikaal leven was TNTS al jaren actief onder een ander alias in de dj-wereld, zij het eerder met electroplaten, tot hij besloot het over een andere boeg te gooien.

In 2015 richtte de Antwerpse dj en producer zich met zijn nieuwe alter ego TNTS meer op techno. Met succes, zo blijkt! Zijn eerste productie Paid In Blood werd meteen getekend op het Global Underground-label en nu krijgt zijn track ook een plekje op de compilatie van het label, dat dit jaar zijn 20ste verjaardag viert.

De compilatie zal 2 schijven met 34 aan elkaar gemixte plaatjes bevatten en wordt op 29 januari uitgebracht. Je kan hem nu al bestellen via de website van Global Underground. De volledige tracklist van de compilatie kan je onderaan dit artikel terugvinden.

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel

Gerelateerd