Fuzz Exclusief: Sous - Trench (Original Mix)

Tijd voor een nieuwe exclusieve track op Fuzz Magazine! We krijgen deze keer de eer om de plaat Trench van het West-Vlaamse trio Sous aan te bieden als gratis download.

Sous bestaat ondertussen een klein jaartje en bestaat uit drie leden. Oorspronkelijk begon Sous als een project van de dj's Hendrik en MaxWillem, broer van Hendrik, was dan al ver gevorderd als producer met zijn drum ‘n’ bass-project Doctrine, waarmee hij onlangs nog een plekje op de nieuwe RAM-compilatie wist te bemachtigen, en ook zijn future bass-/hiphopproject Hush. Na een tijdje vervoegde hij ook het project dat zich vanaf dat moment ook op producen zou toeleggen. 

Gedurende dat eerste jaar draaiden ze reeds meermaals in clubs als Decadance en Søndag en richtten ze samen met Flor hun eigen technoconcept Primitive People op. Met Primitive People haalden ze onder meer Johannes Heil en Roel Salemink al naar ons land en binnenkort treedt ook Woo York voor de eerste keer ooit aan in België.

Verder waren ze ook al te gast op Cirque Magique, in Culture Club, Klub XIII en Magic Summer Club. Van een mooi eerste levensjaar gesproken!

Ook op vlak van producties zaten ze niet stil. De eerste release komt er in februari aan op het Gentse label Railroad Recordings. De Paradox EP bevat naast de Original Mix ook remixen van Seba Lecompte, Maxim Lany en de Braziliaan Rhamm Trash, die je onderaan dit artikel kan beluisteren. Verder gaven ze al te kennen op dit moment te werken aan hun eerste vierledige EP waarmee ze hopen een originele kijk op techno te geven.

Wij kregen nu de eer hun track Trench als gratis download vrij te geven. Aangename kennismaking, Sous!

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel