Goedkope roadtrip vanuit België naar Balaton Sound

Het nieuwe jaar is gestart en dus is het tijd om jouw zomer in te kleuren met reizen, festivals en vakantie. Journey Of Sound, officiële partner van Balaton Sound en Festival Travel, neemt je graag mee op een goedkope road- of traintrip naar het Balaton Sound Festival in Hongarije waarmee je drie vliegen in één klap slaat. De Belgische organisatie ontwierp twee formules waarmee je op een leuke, voordelige manier naar Zamárdi kan reizen.

Er zijn drie tussenstops gepland: Luik, Praag en Boedapest. Op deze plaatsen krijg je een activiteit voorgeschoteld die je volledig klaarstoomt voor het Balaton Sound-festival. Eens aangekomen, geniet je van tal van voordelen zoals gratis ontbijt, een VIP-camping en natuurlijk een fantastisch festival. Kriebelt het bij jou al om te vertrekken naar warmere oorden in een Belgisch gezelschap? Check dan de website voor de details omtrent de roadtrip. 

Balaton Sound vindt plaats in Zamárdi (Hongarije) en gaat door van 6/7/2016 tot 10/7/2016. Het festival bestaat dit jaar tien jaar en pakt dus uit met tal van straffe artiesten. Voorlopig zijn er nog niet veel bekend maar we lijsten ze al even op. Armin Van Buuren, A$AP Ferg, Fritz Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Macklemore & Ryan Lewis, Martin Garrix, Oliver Heldens, Paul Van Dyk, Robin Schulz, W&W en ook onze eigen Lost Frequencies hebben reeds bevestigd!