Gratis downloads van Wanvel en Clangor

Wanneer jonge Belgische producers nieuw werk online gooien, kunnen we dat enkel maar toejuicten. Nu zijn er zelfs twee vliegen in één klap. Zowel Gentenaar Wanvel als het trio Clangor plaatsten een track op het net als gratis download.

Wanvel - Experiences 

De Gentse dj en producer Wanvel, ook één van de drijvende krachten achter concepten als Gandtourage en Pretty Girls Don't Dance, maakte al furore binnen de (iets commerciëlere) muziekwereld onder de noemer Laurent Davidsson. Met zijn alter ego Wanvel mikt hij echter op goeie housemuziek.

Zo bracht hij vorig jaar nog samen met Nathan Fix de track Gand uit, uitgebracht op House Grand Cru. Nu plaatste hij een funky nieuwe track Experiences online, beschikbaar als gratis download via zijn SoundCloud-kanaal. In de acht en een half minuten durende track kan je trouwens enkele samples van Will Smith zijn Just Cruisin herkennen.

Clangor - Fortune

Het trio Clangor draait al een tijdje mee binnen de house- en technowereld. Het trio speelde reeds in clubs als Decadance en had ook al een release te pakken op het label Perfect Driver Music. 2016 belooft voor hen alvast een druk jaar te worden en als voorproefje schotelen ze ons nu de track Fortune voor. Eveneens gratis te downloaden!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel