Milimes haalt grote technoklepper naar Hasselt (13/02)

Milimes trekt weer alle registers open en knalt opnieuw een topper op z'n affiche. Na eerder al Egbert, Christian Smith, Gary Beck en Julian Jeweil naar België te lokken, is het nu de beurt aan de IJslandse producer Bjarki. Op zaterdag 13 februari zakt hij af naar de Hasseltse Forty Five waar hij een twee uur durende technoset zal voorleggen.

Dé ontdekking van 2015, Bjarki, is headliner voor de komende editie op 13 februari. Zijn I Wanna Go Bang heeft het afgelopen jaar wel door ieders speaker geloeid. Sindsdien reist hij samen met Nina Kraviz de wereld af met haar label Trip en heeft hij met verschillende releases als Polygon Pink Toast, Revolution en Orange Juice Man ijzersterk materiaal op zijn cv staan. Met zijn vroegere alias, Kid Mistik, werd de IJslander al gesteund door de groten der aarde, zoals Dubfire en Matador.

De rangen worden versterkt door J.KØPSdie we tijdens AFTR15 al aan het werk zagen -, Demi Trash, Djunkbox en Minevision. Die laatste drie zijn trouwens allemaal lid van de Milimes-familie. Het belooft een avond vol technogeweld te worden en dat kunnen we alleen maar pruimen. De trusttickets voor 9 euro zijn al even de deur uit, presale tickets kan je nog steeds kopen aan de prijs van 12 euro.  

Line-up

Bjarki live (Trip rec)

J.KØPS (AFTR)

Demi Trash (Milimes)

Djunkbox (Milimes)

Minevision (Milimes)