Red Bull Music Acadamy trekt naar Montreal

In de herfst van dit jaar vindt de achttiende editie van Red Bull Music Acadamy plaats in Montreal, Canada. Elk jaar kiest de organisatie een wereldstad uit om er een maand lang onder andere workshops, lezingen en feestjes te organiseren. Hun doel is om muziekliefhebbers samen te brengen die hun kennis en wijsheden wensen te delen. 

Red Bull Music Academy zal in Montreal elke dag twee iconische gasten uitnodigen in hun befaamde zetel om het over producing, muziekgeschiedenis of persoonlijke ervaringen te hebben. Daarnaast staan de deuren van verschillende studio's steeds open waar naar hartelust geëxperimenteerd kan worden. 

Er zijn natuurlijk ook enkele Belgen die reeds deel hebben mogen uitmaken van dit concept. In de afgelopen tien jaar hebben jongens als Hiele, DJ Slow, San Soda, Compuphonic, Glen Naedts en Frédéric de Smet hun passage gemaakt in de Red Bull Music Academy. Indien je wil deelnemen moet je jezelf eerst door het inschrijvingsformulier sleuren. De vragenlijst lijkt eindeloos, maar de beloning is dan ook heel groot. Inschrijven kan vanaf 18/1 tot 7/3.

Wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten in Montreal? Dat kan, door de Red Bull Music Academy online of via de radio te volgen.