Funky Friday viert zesde verjaardag met DJ Licous en Neon

Op vrijdag 12 februari viert het concept Funky Friday uit Eeklo zijn zesde verjaardag. Voor deze editie tovert de organisatie het stijlvolle Seven om tot heuse club voor de ontvangst van een line-up van formaat. We doen alles even uit de doeken!

Het idee van Funky Friday ontstond 6 jaar geleden bij enkele leden van handbalclub Eeklo. Funky Friday is sinds de start enorm gegroeid, maar het doel en concept is sinds de start onveranderd gebleven. Met name steeds een stijlvolle avond aanbieden mét kwaliteitsvolle house.

Eén van de missies is uiteraard om hun geliefde sport verder financieel te steunen, maar sfeer blijft steeds centraal staan. Ondertussen zijn we al 5 edities verder en is het event uitgegroeid tot een klepper in de buurt. Voor deze editie wisten ze namen te strikken als DJ Licious en Neon.

Met headliner DJ Licious weten ze een succesvol Belgisch exportproduct van formaat naar Eeklo te halen. Laundry Day, Miami, Ibiza alsook Parijs en Tomorrowworld, hij heeft ze allemaal op zijn palmares staan. Ook op vlak van eigen producties weet hij zijn mannetje te staan door samenwerkingen met Bob Sinclair, Martin Solveig en binnenkort Dragonette.

Naast DJ Licious pronkt headliner nummer twee: Neon. Vaste waarde bij Culture Club, Extrema Outdoor en Tomorrowland en eigenlijk hoort hier stiekem ook Funky Friday bij. Want voor de vijfde maal op rij ontvangt Funky Friday hem!

De line-up wordt verder vervolledigd met Josh Lasden (o.a. Tomorrowland en 10 Days Off) en NICK, een lokaal talent uit Eeklo. "We zijn en blijven een Eekloos feest en we willen dan ook telkens minstens één dj met Eeklose roots programmeren", aldus Thomas Lievens. Maar ook aanstormend talent van de House of House-bende is van de partij, een logische keuze voor de organisatie. "Net als ons, hebben de jongens van House of House ook het hart op de juiste plaats. Zo gaven ze onlangs nog een deel van hun opbrengst van hun openluchtfestival aan een goed doel."

"Ook onze organisatoren zetten zich volledig belangeloos in voor hun sportclub en de uitbouw van de jeugdwerking van diezelfde club, wat er voor zorgt dat we op dezelfde golflengte zitten."

Tickets zijn enkel verkrijgbaar via voorverkoop en dat is een bewuste keuze. "Op deze manier kunnen we perfect inschatten hoeveel volk er komt en krijgen alle mensen de kans om tijdig hun tickets te kopen. Er zal dus geen kassa zijn de avond zelf. Het event is, net zoals vorig jaar, uitsluitend 18+", sluit Thomas Lievens verder af.

Om de ingangsprijs zo laag mogelijk te houden, Is er gekozen om geen e-ticketing te gebruiken. Tickets zijn te verkrijgen aan een democratische prijs van € 10. Vorig jaar was het event uitverkocht, dus niet te lang wachten is de boodschap!

 

Δ Δ Δ TEASER FUNKY FRIDAY 12.02.2016 ONLINE Δ Δ ΔEvent page: https://goo.gl/NmmPejWe are very pleased to release our...
Geplaatst door Funky Friday op vrijdag 8 januari 2016

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel