Jonge Belg brengt techno uit op Brits toplabel

De vrijwel onbekende producer Phara brengt binnenkort een langspeler uit op het vermaarde Britse label Black Sun Records. Dat label vormde vroeger al een springplank voor Blawan, AnD en Sunil Sharpe. Daarenboven mag de 23-jarige Aalstenaar zich sindskort ook deel noemen van het Belgische technocollectief Korridor.

Robin De Wolf komt voor iedereen die er niet met zijn neus op zit zowat uit de lucht gevallen. De jonge producer bracht vroeger wel al enkel houseplaatjes uit onder zijn ander pseudoniem Shin. Het bereik daarvan is echter verwaarloosbaar in vergelijking met het wereldwijde aanzien van een LP op Black Sun Records. De acht nummers op Next of Kin passen met hun donkere, machinale techno bovendien perfect in het kraam van het op en top Britse technolabel.

Wie na het beluisteren van deze korte previews overtuigd is van Phara's talent, kan de net aan de oppervlakte gekomen Belg op 2 april samen met onder andere die andere net doorgebroken Belg aan het werk zien op een nieuwe editie van Techyard.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel