Fuzz Exclusief: Fred Hush - King Kong Club Mix

Tijd voor een nieuwe Fuzz Exclusief! We krijgen de eer de nieuwste mixtape van Fred Hush online te plaatsen. De West-Vlaamse dj, die aan het roer staat van King Kong Club en resident is in de Franse Magazine Club, draait al heel wat jaren mee en staat telkens garant voor topsets in binnen- en buitenland. Ontdek hier zijn nieuwste King Kong Club Mix!

Fred Hush begon zijn carrière door plaatjes te draaien op zijn 14e met een cassettedeck en een oude platenspelers. Na heel wat jaren als resident in Belgische underground house- en technoclubs, volgde zijn grote doorbraak. Zijn sets brachten hem tot in Oost-Europa, dat trouwens barst van toptalenten binnen de house- en technoscene, en Rusland. Ook Tomorrowland – waar hij zowel aantrad op de Ovum en de Cocoon Stage – staat ondertussen op zijn palmares.

En wat dan gezegd van sets tijdens de Life & Death-avond op 10 Days Off, tal van events in Café d’Anvers en Decadance en festivals als Ostend Beach en Voltage Festival. Maar ook in het buitenland zette hij opnieuw geregeld voet aan wal. Gaande van events in Ibiza, over Nederland en Frankrijk, tot zelfs Kroatië en Malta.

Op dit moment kan je hem vooral terugvinden in zijn vaste thuishaven Magazine Club, in Rijsel. Verder is hij ook de drijvende kracht achter King Kong Club, het Kortrijkse concept dat onder meer Fur Coat, Mark Fanciulli, Alex Niggemann, Djuma Soundsystem, Arado, … naar ons land haalde. Voor hun volgende editie prijkt ene Marco Bailey bovenaan de affiche.

Ook als producer kan hij aardig uit de voeten, denk maar aan zijn releases op Green Velvet zijn Relief en Cajual Records. Ook enkele Franse, Nederlandse en Duitse labels en zelfs Pacha Ibiza gaven Fred Hush graag een plekje op hun label. Het leverde hem allemaal al enkele memorabele momenten op, zoals B2B-sets met Green Velvet en Marcel Dettmann, en heel wat topfeesten waar hij samen met alle groten der wereld speelde.

We waren dus ten zeerste vereerd dat we Fred Hush zijn nieuwste mixtape online mochten plaatsen!

Ontdek meer...Exclusief
Artiesten in dit artikel
Tags