Four Tet remixt Jamie xx

Four Tet, stilaan the gift that keeps on giving, heeft een nieuwe remix online gezwierd van Jamie xx z'n Seesaw. Ideaal voor de clubs, waarvoor dank!

Seesaw werd door beide producers in elkaar geflanst maar is afkomstig vanop In Colour, de debuutplaat waarmee Jamie xx een eigen platenzaak opende en in menig eindejaarslijstje eindigde. De herwerking van Four Tet is echter niet de eerste vanop dat album, want eerder remixte John Talabot Loud Places een eerste en tweede maal.

Maar ook Four Tet maakte van 2015 zijn jaar. Eerst was er dat nieuw album, nadien de gratis download waar iedereen om vroeg, de verovertocht op Pukkelpop, de opfrissing van z'n Percussions-alias, de magistrale herwerking van Eric Prydz, een knappe plek in de Resident Advisor-poll en de topset op Dimensions. Oh ja, dit jaar nog hielp ie Katy B en smeet de goede man nogmaals twee gratis nummers online. We houden o zo hartstochtelijk van deze kerel.

Op Pukkelpopin de AB en op Boiler Room toonde Jamie xx overigens ook een aardig stukje te kunnen draaien. Ook dit jaar kan je de Brit in ons land aan het werk zien, onder meer op Rock Werchter.

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel