Vers bloed voor HART Festival

Na de eerste lichting namen en ons uitgebreid interview met de organisatie achter HART Festival, is het tijd voor een nieuwe injectie dj-geweld. Onder meer Deetron en Bafana werden aan de line-up toegevoegd.

Bij de recentste namen zitten naast Deetron en Bafana ook Jeremy Underground, Regis, Anthony Naples, Hashman Deejay en Abdulla Rashim. Voor de verderzetting na het ICC werden respectievelijk Pilose in Decadance en Red D en Duitse Boris in Niche Club vastgelegd.

Daarnaast bokste de organisatie ook een trip richting Rotterdam in elkaar: wie zich lid maakt van de HARTbeat, mag in april mee op de bus naar Decode in club Transport! Eerder werden Ben Sims, Francois X, Developer, Reeko b2b Exium en Pete Howl aangekondigd.

Ondertussen is de Kickstarter zo'n dikke tien dagen bezig. Met nog 17 dagen te gaan werd er door meer dan 100 backers ongeveer €7.100 van de vooropgestelde €30.000 binnengehaald. Indien het doel niet gehaald wordt, zal ook het festival niet doorgaan. Hier kan je  het project zelf steunen, van €5 tot €250.