Laatste namen voor Bonobo's Outlier Festival

Nadat we je eerder al op de hoogte hielden van het door Bonobo gecureerde Outlier Festival, komt de Brit nu met de laatste namen voor de affiche naar buiten. En er zitten er nog een paar bij om naar uit te kijken! 

De eerste naam is Rone, deze Franse beatkunstenaar is ondertussen geen vreemde meer in het internationaal festivalcircuit, en maakte vorig jaar nog Dour Festival onveilig met een set vol lasers, pompende beats, en epische opbouwmomenten. Hij is ook erg bekend voor zijn video's - zoals zijn laatste nieuwe - die vaak miljoenen views halen. Zijn bekendste nummers zijn Parade en Bye Bye Macadam. Handjes in de lucht? Geen probleem.

Na deze eerste klepper mag wie op 12 maart afreist naar Tobacco Dock in Londen zich ook verheugen op Yusseff Kamaal Trio. Die naam zegt je niet veel, maar deze live act is ontstaan rond de bekende producer Henry Wu, die waarschijnlijk wel een belletje doet rinkelen. Wu speelt in de band als toetsenier, geflankeerd door Yussef Days op drums en Tom Driessler op bas, en samen geeft dat een jazzy combinatie die ook erg diep kan gaan. Bekijk hieronder de Boiler Room-sessie die ze opnamen in Londen vorige zomer, en kom al wat in de stemming.

Als laatste werd ook nog Guy Andrews bekend gemaakt, een producer uit Londen die al enkele jaren muziek uitbrengt op Houndstooth en het midden houdt tussen Jamie xx en Koreless. Diepe sounds dus, maar met een emotionele touch. Hij komt op Outlier zijn nieuwe album Our Love Will voorstellen. 

Outlier Festival vindt op 12 maart plaats in Tobacco Dock in Londen, tickets zijn te verkrijgen via hun ticketshop.

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel