De tijd dringt voor Hart Festival: Nog 5 dagen

6 mei 2016. Dat is de datum wanneer Hart Festival plaatsvindt in het ICC in Gent. Althans als het festival op tijd 30 000 euro binnenhaalt. En die tijd begint nu toch stilaan op te geraken want ze hebben nog slechts 5 dagen tijd om hun doel te bereiken.

Lees ook: Interview: Organisatie Hart Festival

Een goeie week geleden stond de teller voorlopig amper op 10 000 euro. Hun doel om 30 000 euro binnen te halen via Kickstarter, kwam in het gerang. Afgelopen week maakten ze echter een enorme inhaalbeweging waardoor de teller momenteel op 20 704 euro staat. Een mooi bedrag, maar binnen 5 dagen loopt de Kickstarter af en komt deze eerste editie in het gedrang.

Onlangs nog werd de line-up rijkelijk aangevuld met namen als Deetron, Bafana en Jeremy Underground naast eerder aangekondigde namen zoals Ben Sims, DJ Richard en Regis.

Bij Fuzz Magazine hebben we reeds Hart financieel gesteund met een donatie. Wil jij dat Hart doorgaat, dan heb je nog 5 dagen tijd om een bijdrage te leveren via hun Kickstarter. Met je bijdrage kan je ook al je toegangsticket verzekeren als het festival effectief plaatsvindt.

Wij hopen alvast dat ze hun doel behalen! Mocht iedereen die zich via Facebook als geïnteresseerd opgeeft of aanwezig zal zijn, zijn steentje bijdragen, dan zou het helemaal geen probleem mogen worden.

 

If everybody who is attending or interested in this event reserves their ticket now on Kickstarter, we collectMake it happen at https://goo.gl/P7gMt3
Geplaatst door HART op woensdag 17 februari 2016

Vorige artikels over Hart: