Gold Panda kondigt derde album aan

Gisteren kondigde Gold Panda aan dat zijn derde album weldra zal worden uitgebracht. Good Luck and Do Your Best zal 12 nummers bevatten en staat gepland voor 27 mei, bij het welbekende City Slang Records. Het label heeft onder andere Caribou, The Notwist en Arcade Fire onder zijn hoede.

Na zijn laatste album Half Of Where You Live en een wereldtournee besloten Derwin Schlecker (Gold Panda) en fotografe Laura Lewis naar Japan te gaan met de bedoeling om daar een visuele en auditieve documentaire te maken. Tijdens hun tochten door het land kreeg Derwin een plotse ingeving toen een willekeurige taxi-chauffeur hen 'Good luck and do your best' toewenste. Het werd meteen ook de titel voor het volgende album!

Gepaard met deze aankondiging deelde Gold Panda een videoclip voor zijn nieuwe single Time Eater, die ook zal verschijnen op zijn nieuwe plaat. De video is gemaakt door de Israelische beeldende kunstenaar Ronni Shendar en bevat beelden vanuit de hele wereld. Zowel New York, Berlijn, Keulen, Hong Kong en Las Vegas komen aan bod in deze aantrekkelijke videoclip. De kunstenaar was ook al verantwoordelijk voor de visuals tijdens de liveshows van Gold Panda.