Disclosure en Flume keren rollen om

Een kleine drie jaar terug loste de toen nog aanstormende Flume zijn remix van Disclosures You & Me. Een remix die zijn carrière zou veranderen en hem prompt tot wereldtopper katapulteerde. Nu zijn de rollen omgedraaid. Disclosure giet Flume zijn Never Be Like You in een housejasje.

Binnenkort komt Flume op de proppen met zijn tweede langspeler Skins. Na een album preview en de track Never Be Like You, waar Kai de vocals op verzorgde, volgde reeds een tweede single Smoke & Retribution. Het beloven opnieuw drukke tijden te worden ten huize Flume, met geplande optredens in Paleis 12 en ook op Rock Werchter.

Bij de release een album hoort de laatste jaren steevast een remixpakket, waarvoor de broertjes Lawrence - die we vorige maand nog in Vorst aan het werk zagen - werden opgetrommeld. Hun eigen album Caracal is nog niet geheel koud en daar slaan de heren van Disclosure al aan het remixen. Ze kozen ervoor Flumes Never Be Like You onder handen te nemen. Het resultaat levert echter ver uiteenlopende reacties. Oordeel hieronder zelf! 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel