Duploc brengt eerste vinyl uit

Duploc.com is een Belgisch platform dat sinds 2012 dubstep in de kijker zet. Ze promoten muziek via SoundCloud, YouTube, maar vooral via hun online magazine. Patron Pieter Grauwels vond nu nog een nieuwe uitlaatklep voor Duploc. Ze brengen namelijk hun eerste vinylplaat uit!

Dat Duploc.com niet zomaar een platform is, konden we afleiden uit de woorden van UKF. Zij selecteerden het Belgische initiatief namelijk als een van de 10 meest essentiële labels van het moment. Duploc viert nu als label hun 1-jarig bestaan en dat uit zich dus in een eerste vinylrelease. In België hebben we de afgelopen jaren niet meer veel dubstep op vinyl zien verschijnen, een unicum haast!

Niemand minder dan ARtroniks neemt de 2 singles op deze vinyl voor zijn rekening, genaamd Torodial en Shifted. De Gentenaar releasete eerder al digitaal muziek bij Duploc. Bovendien krijgt hij voor zijn muziek de nodige steun van dj's als N-Type en J:Kenzo in hun respectievelijke Rinse FM-shows.

Er zullen zo'n 300 vinylexemplaren beschikbaar gesteld worden. Op de digitale versie is het wachten tot in juni, de vinyl kan je nu al pre-orderen! Vanaf 4 april ook te vinden in de nodige vinylwebshops.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel