WECANDANCE laat een eerste golf namen los

Het Electronic Beach Festival WECANDANCE laat voor het eerst in zijn kaarten kijken. Met de aankondiging van het thema Space en de bekendmaking van 16 dj’s trappen ze hun voorbereidingen goed af. De meest opmerkelijke namen van deze eerste golf zijn DJ Tennis, Vaal, Dixon, Jamie Jones en Recondite. Ze zijn te bewonderen in een prachtig decor aan de Belgische kust op 13/8 en 14/8.

Na een ietwat teleurstellende affiche van 2015 zet WECANDANCE zichzelf terug op de kaart met enkele artiesten waar we in het verleden al heel goede dingen van hebben gehoord. DJ Tennis die Café d’Anvers afbrak, Vaal die Ampere deed daveren, Dixon die door RA als beste dj van 2015 werd gekroond, en ga zo maar door. Dat het knallen geblazen zal zijn tijdens Recondite is alvast geen geheim meer -welk vuurwerk?-. Ook Jamie Jones slaagt erin de baskasten te laten daveren op hun grondvesten. Maar geen paniek voor de fans van het rustigere werk, denk maar aan Roy Davis Jr. bijvoorbeeld. Hoewel die laatste zijn roots wel in de acid-house liggen.

Op de affiche vinden we momenteel nog maar twee Belgen terug: Hamza en GoldFFinch. Naast deze lokale kampioenen kan je ook Woo York, Eduardo Castillo, Pachanga Boys, Oceanvs Orientalis, Milo Häfliger, Young Marco, Sam Tiba en Vic Crezée komen bewonderen. Alle verdere info (tickets, locatie, camping…) vind je terug op de website van het festival

Alle foto's door WECANDANCE.