Paradise City geeft eerste namen vrij

Paradise City lijkt volledig klaar voor zijn tweede editie. Het festival dat wil doorgaan als CO2-vrije en groene innovator in festivalland gaf zijn eerste zeven artiesten vrij, stuk voor stuk interssante namen die een frisse line-up beloven!

Eerder werd reeds aangekondigd dat LOVE en ABSTRKT opnieuw van de partij zijn om stages te hosten. Bovendien krijgen ook Feestgedruis, Club Silo en Play Label Records er een eigen podium. Tot slot verzorgt Red Bull Elektropedia het livegedeelte van het festival dat op 25 en 26 juni in de rand van Brussel plaatsvindt.

Bij de eerste namen springen vooral rijzende technoster The Black Madonna, die een B2B-set brengt met Mike Servito en die andere rijzende ster Hunee, die imponeerde met zijn gelauwerde debuutalbum, in het oog. Keinemusik-lid &ME scoorde de laatste jaren meerdere hits en groeide ondertussen uit tot een gevestigde waarde, net als ervaren rot Guti die er een liveset zal brengen. Verder komt de betoverende Christian Löffler live zijn ding doen, net als Pional.

Tickets zijn te koop via de website van Paradise City.

Dear Citizens, Today we reveal our first 7 names of the line-up and our stage hosts. We are very happy to work with...Geplaatst door Paradise City Festival op donderdag 10 maart 2016