38 nieuwe namen voor Dour Festival

Donderdagavond en het is weer zover, Dour Festival komt met nieuwe artiesten voor hun alvast interessante line-up. Voor ieder wel wat wils met namen als Richie Hawtin, DJ EZ en Dorian Concept. Ondertussen zijn al 144 van de 250 namen van de finale line-up bekend. 

Wie bij de vorige aankondiging nog niet genoeg had, wordt nu vast en zeker op zijn wenken bediend. Voor elk vertegenwoordigd genre op Dour is er wel wat bijgekomen. Drum 'n' bass en andere bass genres mogen Ivy Lab, Mefjus en Alix Perez & Eprom aan hun stage toevoegen.

Richie Hawtin is ondertussen al twee keer op Dour gepasseerd (in 2005 en 2008) maar nu keert de meester van de techno voor de derde keer terug met een minimalistische set.

Niet getreurd voor mensen die deze genres niet zo kunnen smaken want er is nog meer! Hoe kan het ook anders? De koning van de UK Garage DJ EZ, vorig jaar nog verkozen tot één van onze favoriete sets van 2015 op Horst Festival, zal er ook zijn. Om het lijstje van elektronische artiesten te vervolledigen volgen ook nog Daniel Avery, Marek Hemann, Popof Dorian Concept en Maya Jane Coles.

Talent van eigen bodem ontbreekt evenmin want Lefto, Woodie Smalls en Roméo Elvis & Le Motel zullen ook hun opwachting maken. Reden genoeg om nog eens af te zakken naar het leuke dorpje in Henegouwen. 

Hier zijn alle nieuw aangekondigde artiesten nog eens op een rij: Richie Hawtin/DJ EZ/Maya Jane Coles/Damian Lazarus/Daniel Avery/Popof/Marek Hemman/Borgorge/Mefjus feat. Maksim MC/Dope D.O.D./Tha Trickaz/Ivy Lab/Alix Perez & Eprom/Comah/Django Django/Poliça/Band of Skulls/King Khan & The Shrines/ Rhye/Elliphant/Flavien Berger/Suuns/Kevin Gates/Goldlink/Denzel Curry/Hayden James/adrian Sherwood/Dorian Concept/Emicida/Harrison Stafford & The Professor Crew

Dour Festival gaat door van 13 tot 17 juli in het gelijknamige dorpje Dour. Tickets zijn verkrijgbaar op de site.

 

38 NEW NAMES! 󾭚144 out of 250 acts are now confirmed for #dour2016󾭋 Info & tickets : www.dourfestival.be
Geplaatst door Dour Festival op donderdag 10 maart 2016

Ontdek meer...Festival
Artiesten in dit artikel