SOUND/CHECK dan toch van start in gewijzigde vorm

SOUND/CHECK zal dan toch van start kunnen gaan. Het gloednieuwe project van Poppunt en de AB dat in november jongstleden nog  voor de eerste editie werd afgelast omwille van de terreurdreiging, transformeert meteen in een andere vorm. Ook De Kreun, Muziekodroom en Het Depot springen op de kar met elk een thema-avond.

Van één dag wordt er nu overgeschakeld naar vier avonden over de muzikale, creatieve en zakelijke aspecten van de muziekwereld. De indrukwekkende line-up die klaarstond kon helaas niet zo snel herpuzzeld worden, maar de belangrijkste onderwerpen uit het oorspronkelijke programma blijven present.

18 april - Huis 23, Brussel

Telling the story met Jarri Van der Haegen (Disco Naïveté), Michel Van Buyten (Sony), Musketon en videoclipregisseur Filip Sterckx. Meer info alhier.

19 april - De Kreun, Kortrijk

From recording to final master met Frederik Dejongh (Jerboa), mixing engineer Staf Verbeeck en geluidstechnicus Jimmy Van Rietvelde. Meer info alhier.

26 april - Het Depot, Leuven

De selectiemechanismen met Pukkelpop-programmator Eppo Janssen (die deze namen zopas smeet!), Studio Brussel- muziekcoördinator Joris JonckheerTim Beuckels (Unday Records) en Roel Vergauwen (Live Nation). Meer info alhier.

27 april - Muziekodroom, Hasselt

Into the music met The Black Box RevelationSleepers' Reign en Luc Janssen. Meer info alhier.

Inschrijven kan, volledig kostenloos, via deze link. Maar treuzel niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!