Kompass Klub keert permanent terug

Gent lijkt er na lang nog eens een grootse club bij te hebben. Kompass Klub, de keet die vorig jaar enkele maanden als pop-upclub nog knappe line-ups voor de dag toverde, zou nu permanent gaan programmeren. Het openingsweekend is alvast gepland op 30 april en 1 mei en de eerste namen zijn zeker niet mis!

In de korte periode vorig jaar wisten ze onder meer Marcel Dettmann, Perc, DJ Tennis, een R&S-labelnight (ons verslag!) en Surgeon naar de Arteveldestad te lokken. De eigen residents waren toen onder meer Massimo Mephisto en Tom Hades. Toen namen ze hun intrek in een loods met een capaciteit van een kleine duizend man op de Afrikalaan, nabij Culture Club en DOK. Wordt dit ook de locatie van de vaste club? Wij zijn alvast benieuwd!

UPDATE:

Ondertussen maakte Kompass bekend de deuren te openen op zaterdag 30 april en zondag 1 mei tijdens Kowboys And Indians. Op zaterdag gaat het feest 's nachts door in drie zalen. Enkel voor de eerste zaal, de Kontrolekamer, werd reeds een naam gelost. Tommy Four Seven en een secret guest zullen er aantreden.

Op zondag 1 mei duimen we ervoor dat de weergoden Kompass goedgezind zijn. Maar met Gabriel Ananda en Dominik Eulberg reeds op het programma, zijn we ervan overtuigd dat de zon extra haar best zal doen voor de Outdoor Area van warmte te voorzien. Meer info kan je vinden op het Facebook event.

Ontdek meer...Club