Kerri Chandler doet Mommy What's A Record cadeau

Kerri Chandler is een levende legende in de wereld der housemuziek. Het genre zou vandaag de dag niet hetzelfde zijn zonder diens inbreng als producer. Hij heeft talloze klassiekers op zijn naam staan, denk dan aan Rain, Atmosphere, Keep Me Inside en ga zo maar door.

Wil je een van deze klassiekers bemachtigen moet je in veel gevallen zoeken naar de originele vinyl of hopen op een heruitgave van de plaat. Een groot deel van Kerri’s klassiekers zijn dan ook nooit digitaal uitgebracht. Er wordt serieus wat geld geboden voor sommige van zijn platen.

Daarover wordt hij zelf ook regelmatig over aangesproken zo blijkt. Voortdurend krijgt hij vragen van fans of ze eindelijk eens een digitale re-release mogen verwachten van zo'n klassiekers. Een van die populaire kaskrakers is Mommy What’s A Record. Een nummer dat hij in 2010 uitbracht via Downtown 161. Chandler besloot nu om het nummer digitaal weg te geven. Jawel, gratis!

Op zijn eigen Facebook-pagina vermeldt hij dat je steeds meer en meer leest dat vinyl aan een opmars bezig is. Ook hij is blij dat jonge fans de weg naar vinyl nog niet verloren hebben:

"I am happy to see vinyl in the hands of the next generation. For those who have not had the chance to find a copy, here's a link to a digital version. Compare it to the vinyl version, I would like to hear your thoughts." - Kerri Chandler

Dat nu net Mommy What's A Record digitaal verkrijgbaar is, kan je best opmerkelijk noemen. Net met dat nummer probeerde hij oorspronkelijk in te gaan tegen de digitale kant van muziek. "Records are forever held on to, files are not", zo vermeldde hij nog op de originele vinyl.

De digitale versie van Mommy What's A Record vind je terug via deze WeTransfer.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
Tags