Ten Walls maakt comeback en komt naar ons land

Het is nog geen jaar geleden sinds Ten Walls de woede van de house scene over zich heen kreeg. De producer afkomstig uit Litouwen maakte zich niet bepaald populair door enkele totaal ongepaste en homofobe opmerkingen te posten op zijn sociale media. Organisatoren over de hele wereld reageerde eenzijdig negatief en zowat al zijn geplande optredens op festivals en in clubs werden onmiddelijk gecanceld. House muziek heeft enorm veel aan de gaycultuur te danken en dat weten de fans. Een enorm domme zet dus van de toch zeer talentvolle muzikant. 

Iedereen verdient een tweede kans moet Ten Walls - en zijn management - gedacht hebben. Toch was het even schrikken toen Ten Walls vandaag aankondigde om opnieuw met zijn muziek naar buiten te komen. Met zijn Equalized Tour maakt de producer een opmerkelijke comeback. Verspreid over tien shows in Europa en Azië zal hij voornamelijk nieuwe muziek op het publiek loslaten.

Om het concept kracht bij te zetten wordt er beroep gedaan op heel wat visuele artiesten en zelfs achtergronddansers. Later dit jaar zal er ook een volledig nieuw dubbel album in de rekken verschijnen. Tijdens zijn tour maakt Ten Walls ook een passage in ons land. Op 22 april staat er een show gepland in Antwerpen, de precieze locatie is nog niet bekend. 

De aankondiging gebeurde vandaag op zijn eigen Facebook-profiel met alvast een preview van wat we van zijn nieuwe album mogen verwachten. De korte video klinkt alvast enorm veelbelovend. Toch zijn we vooral benieuwd naar hoe het Belgische en internationale publiek zal reageren op de comeback van de controversiële producer. 

Equalized Tour

Ten Walls new tour “Equalized”. 10 dates across Europe and Asia, this spring, April 15 through May 7, 2016.Back to the origins, back to where it all began. See you soon. Peace / TWMore info: www.tenwallslive.com
Geplaatst door Ten Walls op dinsdag 29 maart 2016

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel