Comeback Soulwax nu ook officieel bevestigd

Het wonder is geschied, het wonder is geschied, Soulwax komt terug en het regent niet! De eerste officiële liveshow onder de noemer ‘Soulwax’ is eindelijk gespot. Dat wist Roosmarijn Reijmer van PITCH Festival vandaag te zeggen op de Nederlandse radiozender 3voor12.

De geruchtenmolen rond de gebroeders Dewaele heeft nog niet stilgestaan sinds ze vorig jaar hun eigen podium cureerden op Pukkelpop. Daar brachten ze nieuw werk van hun toen kersverse label Deewee, waarvoor ze deze prachtige studio lieten oprichten. Verder blijven ze ook actief als 2manydjs, componeerden ze de muziek voor de film Belgica, schaften ze nieuw speelgoed aan, kwamen ze met onderstaande nieuwe Soulwax-track en eerder deze maand hoorden we nog het beste nieuws van allemaal: Soulwax op Pukkelpop?

Waar dat laatste nog niet officieel bevestigd is, is hun komst naar PITCH Festival dat wel. Het Amsterdamse festival mikt zoals elk jaar op het beste wat er te vinden is binnen de elektronische muziekwereld. Vandaag maakte PITCH ook de komst van Job Jobse, DJ Tennis, Lunice, The Field en Jungle By Night bekend en eerder wisten we ook al dat Santigold, DJ Shadow, Grimes, Odesza, Skepta, Stormzy, Jamie Woon, Snakehips, Anderson .Paak & The Free Nationals, Floating Points, David August, Yung Lean, Ta-Ku, Dusky, Klyne, Tourist en DJ Paypal de keet komen opfleuren.

Alle info over de line-up van PITCH vindt je op hun website en daar kan je ook terecht voor tickets.

Soulwax is dus terug met een liveshow. En nu Daft Punk nog.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel