Eerste lichting artiesten Voodoo Village bekend

Op 2 en 3 juli wordt Dilbeek omgetoverd tot een waar paradijs voor de house- en technoliefhebbers van ons land. Voodoo Village zal er gedurende twee dagen neerstrijken met een veelbelovende line-up. De eerste namen werden namelijk net gelost en zijn om duimen en vingers bij af te likken!

Eerder werden Fuse, We Bring You en We Are The Future reeds gelost als stagehosts. We konden toen al vermoeden dat de line-up meer dan in orde zou zijn. Maar de eerste namen overstijgen toch nog onze verwachtingen. Alan Fitzpatrick werkte zich in enkele jaren tijd op tot één van dé technokleppers op deze aardbol. De Nederlandse heren van Detroit Swindle zullen dan weer zorgen voor de funky housetouch op de weide.

Maar ook de rest van de line-up mag er wezen! Met gevestigde waarden Ebu Imbernon, Guy Gerber en Gerd Janson haalt Voodoo Village artiesten binnen met pakken ervaring die een garantie zijn op een stomend feestje. Verdere headliners zijn onder meer Richy Ahmed, Jeremy Underground, Edward, Fabio Florido, Janina, Leftwing & Kody, Mathias Kaden, Oskar Offermann en wAFF

Belgisch talent mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daar ontdekken we onder meer aanstormende talenten Borealis en Malavolta, aangevuld met toppers als DkA, Pierre, en Tom Smeyers. Chantal en Leesa vertegenwoordigen het vrouwelijke geslacht dan weer op de affiche. Op de rest van de line-up is het nog even wachten, maar wij zijn al overtuigd om richting Dilbeek af te zakken!

Tickets zijn online verkrijgbaar voor 35 euro voor 1 dag of 60 euro voor het ganse weekend.