Housified lost eerste release: Matterhorn EP

Ravenous begon in 2015 met het oprichten van zijn eigen concept Housified. Dit kon veel omvatten maar allereerst was het de naam van zijn nieuwe wekelijkse radioshow. Een online radioshow die mede mogelijk werd gemaakt door Chase. Hier komt maandelijks een dj een guestset draaien in Trix in naam van Housified. Deze dj's waren vaak upcoming locals met al een beetje ervaring op hun palmares. Denk maar aan Lunoize, Soulcity, Djaxx, Niels Feijen, TYRLL,... Dj's en producers met genoeg talent, ze verdienen enkel af en toe nog een lekkere duw in de rug. Die duw kwam dan van onze Ravenous. 

Naar mate de airtime, de promo's en de vraag naar meer zich opstapelde, vond dat Laurent Moussiaux het tijd was voor een uitbreiding. Hij besloot in samenwerking met Kurious er ook een label van te maken. De Matterhorn EP was al snel een feit. Uit de promo's nam hij tracks van gasten die de revue al waren gepasseerd. 

De EP omvat drie house tracks van Ravenous, Soulcity en TYRLL. De een al wat meer funky en ruwer dan de ander maar wat ze wel allemaal gemeen hebben, ze zijn gratis te downloaden! Heb je de laatste paar shows gemist? Geen probleem, je kan alles rustig herbeluisteren en bekijken via deze link.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel