Nieuwe vracht namen voor Dour!

Dour Festival scherpt hun lijstje met artiesten aan met maar liefst 43 nieuwe namen! Het programma voor de Dance Hall, Boombox en La Petite Maison dans la Prairie is volledig gevuld. 

In de Dance Hall zijn het Tiga (live), Peaches en Fakear die de tent 's avonds mogen afbreken. Ook zijn SOPHIE, MNEK, Pomrad, BEFFROI, Cakes da Killa, Stereoclip (live), Henri PFR, Kenji Minogue, Les R’tardataires, Oyster Node, Témé Tan, Roots Manuva en ULYSSE van de partij om ze bij dit klusje te helpen. Vorig jaar Acid Arab hun live performance gemist? Geen probleem, dit jaar doen ze het gewoon nog eens een keertje over.

Voor de hip hop liefhebbers is er dan weer de Boombox. Zaterdag host Lefto zijn eigen avond met de zieke van vorig jaar als headliner: SkeptaLunice, Wiley & Slimzee, Ryan Hemsworth, Yung Lean, Jazzy Bazz, Kirk Knight, TSR Crew, AllttACASisDEAD, Chester Watson, Father, Caballero & JeanJass, Nixon en STIKSTOF maken het rijtje voor de Boombox compleet.

Last but not least is er de La Petite Maison dans la Prairie. Paula Temple, RandomerJeanne Added, La Femme, FEWS, HONNE, Italian Boyfriend, The Scrap DealersVictoria+Jean, Factory Floor en Brain Damage (live) zullen deze Franse grasvlakte op zijn grondvesten doen daveren. Daar zijn we meer dan zeker van.

Kan u er niet genoeg van krijgen? Ideaal! U hoeft niet lang meer te wachten op de volgende lading, binnen een paar dagen worden de laatste namen aan de line-up toegevoegd. De (bijna) volledige line-up is te vinden op de website van Dour FestivalDour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli in de gelijknamige gemeente Dour. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar op hun site.