Consciousness haalt Duitse toppers naar IKON (22/04)

De techno-hausse in het Antwerpse blijft maar aanhouden: nooit werden meer internationale top-dj's naar de Koekenstad gehaald dan in het afgelopen jaar. Op vrijdag 22 april zet de Limburgse organisatie Consciousness Events twee grootheden van de elektronische scene achter de dj-booth van IKON, die je uiteraard niet wil missen.

De eerste naam is een man die we eigenlijk bijna niet meer moeten voorstellen. Deze Duitse technokoning heeft al meermaals bewezen dat hij een dansvloer aanvoelt, en zal zonder twijfel ook IKON op zijn kop zetten. Met zijn nummers, waarbij hij melodische elementen regelmatig combineert met dierengeluiden, verdiende hij releases op Sven Väths label Cocoon of Stephan Bodzins Herzblut. De kenner raadde het al, we hebben het hier over Dominik Eulberg! Na zijn fel gesmaakte passage in Café d'Anvers in januari kunnen we alleen maar het beste verwachten. 

Eulberg zou maar wat eenzaam worden als er niet nog een tweede dikke naam op de affiche zou staan, en ook op dat vlak worden we verwend. Marc Romboy komt mee, eveneens wereldberoemd, en met reden. Naast verschillende samenwerkingen met de al eerder genoemde Stephan Bodzin is hij eigenaar van het label Systematic, waarop onder andere KiNK en Chelonis R. Jones al muziek uitbrachten. Wat je van zijn set mag verwachten? Pompende house en techno, met een flinke scheut acid en een funky knipoog.

Natuurlijk kan de avond ook niet zonder enkele deftige support-acts, en die werden gevonden in de gedaante van twee organisaties met uitgebreide ervaring terzake. AFTR en FloorFiller slaan de handen in elkaar voor een passende omkadering. Zo komen residents van beide partijen aan bod: AFTR vaardigt J.Køps en het duo Kagge & Bowen af, Floorfiller stuurt Jerrymore en Vertier. Dat komt wel goed denken wij dan! 

Win een duoticket bij ons voor dit evenement!